Plaats Activiteit

Over Funmatch

FunMatch is dé website voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten voor het ondernemen van een hobby, sport of andere activiteit. Dit alles natuurlijk in een veilige, gezellige en gebruiksvriendelijke omgeving. Het doel van FunMatch is mensen met dezelfde hobby’s en interesses, in dezelfde regio, met elkaar in contact te brengen. FunMatch maakt dit niet alleen leuk maar ook makkelijk en transparant.

Registreren

Door je op FunMatch te registreren wordt je lid van deze online meeting community. Registreren op FunMatch is nu ook nog eens volledig GRATIS. Dit betekent dat je onder andere volledig GRATIS activiteiten kunt plaatsen, priveberichten naar andere leden kunt sturen en kan reageren op geplaatste activiteiten.

FunMatch lid

Zodra je bent geregistreerd op FunMatch kun je direct op zoek gaan naar jouw FunMatch. Het is daarom belangrijk om je profiel compleet te maken. Als FunMatch lid kun je gratis gebruik maken van alle functies. Bijvoorbeeld (video)chatten met FunMatch leden of andere leden zoeken. Geef aan naar welke FunMatch jij op zoek bent, zorg dat je een leuke profielfoto upload en vul ook informatie over jezelf in. Hoe completer je profiel is, hoe eerder je een FunMatch vindt.

Activiteiten

Na je registratie kun je gratis activiteiten plaatsen om jouw FunMatch te vinden. Ook kun je reageren op geplaatste activiteiten en kun je andere leden een privebericht sturen.
De activiteiten op FunMatch.nl worden in categorieën verdeeld, namelijk: Sport & Outdoor; Eten & Drinken; Cultuur; Wellness & Beauty; Hobby; Reizen & Vakantie. Elke activiteit die hierbij hoort, kun je plaatsen op FunMatch.nl.