Plaats Activiteit

De zomertips van FunMatch

Publicatie:
De zomertips van FunMatch

Wil je wat leuks doen samen met andere FunMatch leden maar weet je niet precies wat? Wij hebben een paar activiteiten op een rij gezet. Heb je zelf een ander leuk idee? Plaats dan gelijk een oproep voor jouw activiteit of bespreek via de chatfunctie met andere leden of er leuke activiteiten zijn waar jij nog niet aan hebt gedacht.

Samen een ontspannen massage nemen

Je kunt op diverse locaties samen een massage laten nemen. Bij sommige wellness resorts lopen er ook acties waarbij je een jouw FunMatch gratis kunt meenemen. Een heerlijk dagje zonder zorgen dus!

Pannenkoeken eten

Wie lust nou geen pannenkoeken? Tegenwoordig zijn er pannenkoeken in alle vormen en maten, én zelfs alle smaken. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze pannenkoek combinatie is er wel. Zoek een leuk restaurantje waar ze zelfgemaakte pannenkoeken maken. Voor ieder wat wils.

Een wandeling door de dierentuin

Je kunt overal een wandeling maken, maar hoe leuk is het om door een dierentuin een gezellige wandeling te maken met jouw FunMatch. Als je even wilt stoppen voor een pauze, kun je samen op een terrasje zitten in de dierentuin en elkaar beter leren kennen.

Zandsculpturen bekijken

In Gelderland kun je tot en met 1 november de hoogepunten van de Gouden Eeuw bekijken, gemaakt van zand. Na afloop drink je samen met jouw FunMatch een kopje koffie of ga je een hapje eten in het restaurant.

Heb je andere tips waar die je met ons en andere leden wilt delen, laat het ons dan weten via [email protected].

Het team fan FunMatch

Terug