Plaats Activiteit

WK voetbal kijken met een FunMatch lid

Publicatie:
WK voetbal kijken met een FunMatch lid

Na vandaag zijn er al 17 WK voetbalwedstrijd achter de rug en hebben we er nog 47 te gaan voordat we weten we de winnaar is van het WK voetbal 2014. De komende paar weken zal dus nog volop in het teken van het WK voetbal zijn.

Overal in de grote maar ook in de kleine steden en dorpen worden lokale barretjes omgetoverd tot een WK walhalla. Nu Nederland met een grote overwinning Spanje heeft verslagen, zitten we allemaal in spanning te wachten wat morgen de uitslag zal zijn van Nederland tegen Australië.

Maar misschien ben jij helemaal geen aanhanger van het Nederlands voetbalteam en denk je juist dat Brazilïe de grote winnaar zal zijn. Hoe dan ook, de overwinningen van de WK voetbalwedstrijden wil je natuurlijk samen delen.

Onder het kopje 'activiteiten' kun je direct een activiteit aanmaken voor één van de komende wedstrijden. Ken je een leuke bar bij jou in de buurt waar iedereen klaar zit voordat de wedstrijden beginnen, deel dat dan met andere FunMatch leden! Wie weet wordt een voetbalwedstrijd daardoor een stuk gezelliger!

Terug