Plaats Activiteit

Funmatch gooit het roer om voor 2014!

Publicatie:
Funmatch gooit het roer om voor 2014!

Funmatch gooit het roer om voor 2014.

Op spectaculaire wijze het nieuwe jaar in met een fantastisch lage prijs!

 


Uit een bevraging, die we de afgelopen maanden onder de leden van Funmatch hebben gehouden, is gebleken dat het anders moet! Funmatch is en moet vooral voor iedereen, altijd toegankelijk zijn en blijven. Het doel van Funmatch is dat je er altijd en overal leuke mensen moet kunnen leren kennen en ongedwongen activiteiten moet kunnen plaatsen op de uitgebreide activiteiten kalender. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de maandelijkse bijdrage bij velen toch een drempel vormt om lid te worden of lid te blijven.


Daarom gooien we nu bij Funmatch het roer om! Er geldt per direct nog maar 1 abonnementsvorm en wel een jaarabonnement voor maar liefst €19,99! Nu kun je dus een jaar lang, tegen een spectaculaire prijs, lid blijven. Op deze manier kun je elke dag, elke maand, 1 jaar lang een netwerk van leuke mensen opbouwen en ben je nog flexibeler om af en toe eens iets leuks te gaan of om vaker af te spreken.


Alleen met kerst? Net verhuist en weinig bekend met de omgeving? Geen zin om oud en nieuw alleen thuis te blijven? Wordt nu lid en geniet een 1-jarig lidmaatschap van € 19,99. Plaats een oproepje op de activiteitenkalender en spreek af voor een gezellige ongebonden avond met mensen bij jou uit de buurt die net als jij geen zin hebben om alleen thuis te zitten.

 

Veel plezier!

Het funmatch team

Terug