Plaats Activiteit

Funmatch is op zoek naar echte jazz liefhebbers!

Publicatie:
Funmatch is op zoek naar echte jazz liefhebbers!

Beste Funmatch leden,

 

Muziek brengt mensen samen.  In samenwerking met Radio 6 Soul & Jazz is Funmatch onder haar leden op zoek naar echte jazz liefhebbers! Uit alle inschrijvingen worden twee leden gekozen en geheel verzorgd naar een jazz optreden ergens in den lande gestuurd.

Live tijdens de uitzending van Mijkes Middag op zaterdag wordt er telefonisch contact gezocht met de twee uitgekozen leden die op kosten van de NTR en Funmatch ergens in Nederland een optreden mogen bijwonen.  Natuurlijk willen wij ook weten hoe de avond bevallen is. Vandaar dat  er in de eerst volgende radio uitzending na het uitje  opnieuw live telefonisch contact gezocht met de twee gelukkige winnaars waarbij ze mogen vertellen hoe de jazz date verlopen is.

Ben jij die jazz liefhebber (ster) die wij zoeken. Ben je op zoek naar iemand met wie je de liefde voor de jazz muziek kunt delen? Geef je dan nu op via [email protected] . Misschien wordt jij wel gekozen om samen met een andere jazz liefhebber een geweldig concert bij te wonen!

Radio 6 Soul & Jazz en Funmatch zijn van plan hier een wederkerend item van te maken dus er zijn genoeg kansen om aan deze leuke jazz actie mee te doen!

 

Het Funmatch Team

 

Terug