Plaats Activiteit

Over FunMatch

Over FunMatch

FunMatch is de website voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten voor het ondernemen van een hobby, sport of andere activiteit. Dit alles natuurlijk in een veilige, gezellige en gebruiksvriendelijke omgeving. Het doel van FunMatch is mensen met dezelfde hobby’s en interesses, in dezelfde regio, met elkaar in contact te brengen. FunMatch maakt dit niet alleen leuk maar ook makkelijk en transparant.

Grijp dus deze kans om in contact te komen met mensen in jouw omgeving die dezelfde interesses delen! FunMatch is de plek om nieuwe sociale contacten op te doen voor jouw hobby, sport of avondje uit!

Lidmaatschap van FunMatch is nu GRATIS! Klik op het kopje ‘inschrijven’, vul je gegevens in en valideer de bevestigingse-mail door op de link in de e-mail te drukken. Deze bevestigingse-mail ontvang je op het door jouw ingevulde e-mail adres, zorg dus dat je een geldig e-mail adres invult!

Vanaf het moment van validatie ben je volwaardig GRATIS lid. De website is dan ook volledig toegankelijk: je kan profielen van andere leden bekijken, geplande activiteiten opzoeken of zelf een activiteit plannen.

Terug