Plaats Activiteit

Leuke dingen doen

Leuke dingen doen

Wil jij leuke dingen doen met andere mensen? En weet je niet wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen? Bij FunMatch kun je direct in contact komen met andere leden en oproepen plaatsen voor leuke activiteiten. Om te bedenken wat voor dingen je allemaal kunt doen, daar kunnen wij je bij helpen. In onze nieuwsbrieven geven we vaak tips voor activiteiten die je kunt ondernemen met andere FunMatch leden. Heb je zelf een tip voor ons van een activiteit die je andere leden wilt aanraden, laat het ons dan weten via [email protected].

Altijd en overal

Leuke dingen doen kun je altijd en overal. Kies je ervoor om de activiteit thuis of dicht bij huis te ondernemen, dan kan dat. Je kunt ook voor een dagje weg kiezen en op stap gaan. Is er nog een gaaf festival waar je graag naartoe wilt, een concert die je wilt bezoeken of een cursus die je wilt volgen? FunMatch helpt je om er een gezellige dag of avond van te maken.

Chatten over leuke dingen doen

In onze verschillende chatrooms kun je samen met andere leden bespreken welke leuke dingen je kunt doen. Hier kun je dus ook je ervaringen delen en vragen naar tips voor bijvoorbeeld een leuke film, restaurant of een FunMatch tip voor een activiteit waar je de tijd van je leven hebt tegen weinig kosten. Dat is toch ideaal?

Leuke dingen doen in de stad

In iedere stad en/of dorp kun je het nog zo gek niet bedenken of je kunt er wat leuks doen. In de activiteitenkalender zie je direct welke activiteiten waar plaatsvinden. Je kunt leuke dingen doen in bijvoorbeeld Utrecht, Groningen, Den Haag, Amsterdam, Breda, noem het maar op! Staat er nog geen activiteit in de kalender bij jou in de buurt, plaats dan direct zelf een activiteit.

Terug