Plaats Activiteit

Profiel aanmaken

Profiel aanmaken

Het profiel van FunMatch bestaat uit drie onderdelen: ‘Instellingen’, ‘Over mij’ en ‘Media’. Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg van elk onderdeel.

Instellingen

Onder het kopje ‘Instellingen’ wordt de basis van jouw profiel gelegd. Hier vul je basis gegevens in zoals je leeftijd, geboortedatum en woonplaats. Onder ‘Slogan’ kan je een paar woorden invullen die jou omschrijven! Daarnaast kan je in dit onderdeel ook de privacy instellingen van je profiel veranderen. Als laatste plaats je een leuke en gepaste foto van jezelf, in goede kwaliteit. Na goedkeuring van de redactie zal jouw foto worden geplaatst.

 

Over mij

Onder het kopje ‘Over mij’ kan het profiel verder worden uitgebreid. Deze pagina geeft een aantal opties over kenmerken die eventueel bij jou passen, kruis aan wat van toepassing is en maak zo je profiel compleet. Wil je weten hoe andere mensen jouw profiel zien, kijk dan onder het kopje ‘mijn profiel’.

 

Media

FunMatch geeft je ook de mogelijkheid om foto’s en video’s op je profiel te plaatsen. Deze optie is te vinden onder het kopje ‘Foto’s en video’s’. De gekozen bestanden kan je vanaf je computer uploaden. Dit kan bijvoorbeeld een foto of video van je hobby of sport zijn. Daarnaast is er de optie om filmpjes van YouTube te uploaden. Dit is heel simpel: plaats de link en geef de video een naam. Na goedkeuring van de redactie word je filmpje geplaatst. Tenstlotte kun je hier ook je eigen FunMatch ervaringen delen. 

Terug