Plaats Activiteit

Activiteiten (voorheen Match)

Activiteiten (voorheen Match)

‘Activiteiten’ (of Matches) zijn oproepen van andere leden om een leuke activiteit te ondernemen, met z’n tweeën of in groepsverband. Je kan hier op reageren wanneer je een leuke activiteit gezien hebt, natuurlijk kan je ook zelf een activiteit plaatsen op FunMatch.

Het doel van FunMatch is mensen met dezelfde interesses, hobby's of sporten met elkaar in contact te brengen. Voor het gemak noemen we dat ‘activiteiten’, voorheen werd dit ‘match’ genoemd. FunMatch is een platform voor de volgende zes activiteit vormen: Sport & Outdoor, Eten en Drinken, Cultuur, Wellness & Beauty, Hobby, en reizen en vakantie. Onder het kopje ‘Ideale Match’ kan je aangeven voor welke activiteit en in welke regio je mensen zoekt om mee te doen met je voorgestelde activiteit. Zodra dit ingevuld is kan je naar ‘Leden tip’ gaan om daar de leden te zien die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Om zelf een activiteit te plaatsen klik je op de button ‘Plaats matchoproep’ (in de toekomst ‘Plaats activiteitenoproep’) rechts boven, in het oranje gedeelte van de balk. Geef eerst je activiteit een titel, kies daarna de categorie waar de activiteit onder valt. Geef vervolgens een datum, tijdstip en locatie op. Als laatste kan je nog een korte omschrijving van de activiteit geven. Zodra alles ingevuld is klik je op ‘opslaan’. Daarna word je activiteitenoproep geplaatst! FunMatch leden kunnen vanaf nu reageren op jouw activiteiten oproep!

Terug